Da Copenhagen Hotdog Deli åbnede på Rådhuspladsen i København i 2017 var det med en drøm om at gøre det bedre end de andre. Drømmen var at levere kvalitet og oplevelser i pølsevognen, der er lidt ud over det sædvanlige, hvilket vi mener at der simpelthen mangler i denne branche. Branchen har længe trængt til nytænkning, der sikrer kunderne gode oplevelser. Det gør vi blandt andet ved ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores varer. Vi producerer derfor selv en del af vores produkter, såsom agurkerelish, remolade, chili-remolade og chili-ketchup. Vi får specialproduceret vores pølser hos en slagter og vi kører med special-udvalgte durumbrød med lækre psylliumsfrø i vores vogne. Vi har allerede udvidet forretningen med en vogn mere, og vi har samtidigt et mål om at kunne være til hjælp for andre pølsevogne, ved at skabe et koncept de kan være en del af, så vi sammen kan bevarer pølsevognen i Danmark. Det er stadig en rejse vi er på og vi arbejder løbende på at blive endnu bedre og på at udvide forretningen og på at styrke vores koncept. Forretningen ligger idag 3 steder i København og vi satser på at kunne åbne endnu flere vogne i løbet af de næste år.